Om os

Hvem er Drejer & Falkenberg

Løsningsorienteret og grundighed

Hos Drejer & Falkenberg er det vores fornemste opgave at være din sparringspartner fremfor blot en jurist. Vi er et mindre firma beliggende i Vejle med stærke kompetencer, som du kan overføre direkte og bruge direkte i dit daglige arbejde. En velfungerende virksomhed – uanset størrelse – har styr på de juridiske og økonomiske forhold, og vi forstår godt, hvis det virker uoverskueligt. Det er derfor, vi er her for at hjælpe dig.

For alle typer af virksomheder

Vi har hjulpet både små og store virksomheder, organisationer og institutioner med f.eks. kontraktlige forhold, reklamationsbehandling og handelsbetingelser. Vi har specialiseret os i Persondataforordningen men favner også områder inden for aftaleret, selskabsret og omlægning af virksomheder. Har du brug for økonomisk rådgivning, kan vi naturligvis også hjælpe dig med dette.

At vælge en juridisk rådgiver handler ikke kun om alt det praktiske på papiret.

Det handler om tryghed. Det handler om tillid.

Tinne Drejer

Når vi siger jura og økonomi i øjenhøjde, så mener vi i øjenhøjde. Mit navn er Tinne Drejer, og jeg er juristen bag Drejer & Falkenberg. Min passion ligger i at få omsat juraen til et sprog, som vi kan forstå og arbejde med. Det er vigtigt for mig, at mine kunder kan mærke den energi, som jeg ligger i hver en opgave. Min motivation bliver kun styrket af at møde udfordringer, der skal løses og det gode samarbejde, der skaber de gode resultater.

Jeg taler jura i et sprog, som du kan forstå. Min baggrund spænder vidt, hvor jeg bevæget mig inden for flere forskellige brancher, og jeg kan derfor være din troværdige sparringspartner og rådgiver, som du kan tillid til, rådgiver dig ud fra det bedste resultat for dig.

FAKTA OM TINNE

  • Din personlige juridiske sparringspartner og rådgiver, hvor det handler om dig, din virksomhed og dit sunde fundament
  • Rådgivning af en erfaren jurist, som er uddannet Cand. Jur. fra Aarhus Universet med speciale i erhvervsret
  • Specialist i Persondataforordningen
  • Stor erfaring med at hjælpe små og mindre virksomheder, iværksættere, enmandsvirksomheder, institutioner som f.eks. privatejede børnehaver og organisationer

Hos Drejer & Falkenberg har vi kompetencerne til at hjælpe din virksomhed rigtig på vej.

Jura i øjenhøjde

Hos Drejer og Falkenberg får du jura i et sprog som du kan forstå og forholde dig til, og samtidig med en ekspertise, som stiller dig og din virksomhed i den bedste position.

Værdisættet hos Drejer & Falkenberg

  • Troværdighed
  • Ærlighed
  • Respekt
  • Omtanke
  • Mod

Skal vi drikke en kop kaffe? Jeg kommer også gerne ud til dig. Et indledende møde på 30-45 min er altid gratis og uforpligtende. Kontakt os på telefon 6170 8414 eller e-mail kontakt@drejer-falkenberg.dk