Priser

Vores Priser

Er det dyrt?

Juridisk rådgivning – lyder det dyrt? Hos Drejer & Falkenberg har vi sat vores priser efter også at kunne hjælpe små og mindre virksomheder med at få styr på alle kontraktmæssige og juridiske dokumenter. Vi arbejder ud fra en fast timepris, og du vil altid få en fast pris på en opgave, inden vi går i gang.

Hvad koster det at få juridisk rådgivning?

Det afhænger helt og holdent af, hvad du har behov for. Vi anbefaler altid at tage en uforpligtende kop kaffe med os, hvor vi kan stille nærmere ind på opgaven. Vores erfaring viser, at der stort set altid er elementer eller fakta, som skal
helt på plads, inden vi starter. Jo mere konkrete vi er inden start, desto billigere bliver det også for dig. Vi udmærker os med ofte at stille lige præcis de spørgsmål, du ikke selv har tænkt – til gavn for dig.

Har du brug for et længerevarende samarbejde med os på freelance basis, har vi naturligvis også mulig for dette.

Et par priseksempler:

  1. Hjælp til ansættelseskontrakt fra DKK 2.400,- ex moms.
  2. Hjælp til gennemsyn og rådgivning omkring salgs- og leveringsbetingelser fra DKK 3.000,- ex moms.
  3. Hjælp til GDPR hele vejen rundt – kommer ud i din virksomhed DKK 10.400,- ex moms.

Vidste du, at du godt kan byde mig på kaffe til en uforpligtende snak? Jeg tilbyder at komme ud til dig og tage en 30-45 minutters uforpligtende snak omkring din udfordring/behov. Det eneste, det koster dig, er kaffen – og din tid naturligvis.

Kontakt mig for en aftale på telefon 6170 8414 eller
send en e-mail kontakt@drejer-falkenberg.dk

 

Vil du vide mere om, hvem der gemmer sig bag juristen?

Følg med på Facebook og få et bedre indblik i, hvad Drejer & Falkenberg handler om.

Her får du også nyheder, tips & tricks.

”Tinne har været enestående i hendes evne til at kommunikere lovtekst i et sprog vi kan forstå som virksomhedsejere. Hun har samtidig formået at holde vores samarbejdsaftaler og handelsbetingelser simple mens de stadig inkluderer alt det nødvendige.<br /> Når vi har været i tvivl om hvad der har været juridisk vigtigt at inkludere har Tinne altid været skarp i hendes viden om de aktuelle love og regler.”<br />

Danny Andersen Partner i Netconomy – https://netconomy.eu