Ydelser

Udarbejd dine egne skræddersyede handelsbetingelser i samarbejde med os

På vores workshops om handelsbetingelser kan du i samarbejde med os få fuldstændig styr på dine egne handelsbetingelser. Her fortæller vi, hvad der er op og ned i handelsbetingelserne, og du får en skabelon, som du kan danne dine egne ud fra. Og bare rolig! Vi støtter dig hele vejen. Efter workshoppen, som varer 2 timer, kommer vores erfarne jurist Tinne ud og rådgiver dig det sidste stykke vej i mål med dine handelsbetingelser, inden hun tager dem med tilbage på kontoret og renskriver dem.

Denne workshop er en unik mulighed for dig, som ønsker et komplet indblik i juraen i din egen virksomhed, og for dig, som ikke ønsker at bruge de skabeloner, som ligger rundt omkring på nettet, som ikke er det mindste skræddersyet til din virksomhed.

Kort sagt får du i workshop-pakken:

 • 45 minutters oplæg, som klæder dig på til selv at kunne vælge, hvad der skal stå i netop dine handelsbetingelser
 • Tid og plads til at udvikle dine handelsbetingelser sammen med max 9 andre workshop-deltagere
 • Skabelon til dine handelsbetingelser
 • 75 minutter til at påbegynde udfyldelsen af dine handelsbetingelser samt stille spørgsmål
 • 60-90 minutters individuel rådgivning efter workshoppen
 • Renskrivning af dine handelsbetingelser efter din individuelle rådgivning.

Et sæt færdigskrevne handelsbetingelser kommer oftest op at koste 10.000,- ex moms. I workshoppen får du et unikt indblik og skræddersyede handelsbetingelser til bare 5.495,- ex moms. Skriv eller ring til os for at høre, hvornår vi har en workshop nær dig!

Juridiske ydelser

Jura

Jura fås heldigvis også i en forståelig udgave, når du vælger en jurist, der møder dig i øjenhøjde. Drejer & Falkenberg udmærker sig ved at være en mindre virksomhed med stærke kompetencer – og et ønske om lige så meget at være din juridiske sparringspartner som din jurist. Du vil hurtigt opdage, at du ikke møder ”det stive jakkesæt” her men derimod jura i et sprog, som du kan forstå, og som er til at føle på. Vi sætter en ære i at levere et produkt, som vi kan stå inde for.

Din lokale juridiske sparringspartner som møder dig i øjenhøjde.

Drejer & Falkenberg kommer hovedsageligt i Trekantområdet og Syddanmark, men vi kører gerne i hele landet. Vi kan primært hjælpe dig med:

 1. Problemstillinger/udfordringer i forhold til Persondataforordningen
 2. Erhvervsjuridiske problemstillinger i bred forstand med særlig fokus på juridisk rådgivning inden for:
  1. Indgåelse af kontrakter
  2. Aftaleret
  3. Selskabsret
  4. Omlægning af virksomhed f.eks. omlægning fra privatejet til en virksomhedsform uden personlig hæftelse
 3. Kontraktlige forhold f.eks. samarbejdsaftaler og ansættelse
 4. Gennemsyn og hjælp til salgs- og leveringsbetingelser samt købsbetingelser
 5. Lej på dags basis en jurist til din virksomhed.

Herudover tilbyder vi også undervisning, mini seminarer og orienteringsaftner som er skræddersyet til formålet f.eks. til virksomheder, institutioner, lokale organisationer og netværk. Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne.

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Jeg har fået hjælp af Tinne med at overskue Persondataforordningen og hvilke tiltag jeg skal gøre. Jeg kan klart anbefale Tinne – Jeg føler mig godt klædt på - Det var kompetent rådgivning i øjenhøjde.

Lene Kofoed Lebeck Indehaver - Projekthuset Lebeck - phll.dk